Speelgoed: Mini tafeltennistafels

Kleine mini tafeltennistafels zijn speelgoed. Het is leuk voor opgroeiende kinderen als zij nog niet lang genoeg zijn om over de tafel heen te kijken (en te slaan). Voor kinderen langer dan 1,30m is het al beter om gewend te raken aan een “grotemensentafel”, die je hier kunt vinden. In de praktijk komt het er op neer dat minitafels geschikt zijn voor kinderen onder de 10 jaar.

Het is natuurlijk ook leuk speelgoed voor studenten of voor op kantoor 😉

Welke minitafels zijn aan te raden?

Een goede keuze is de Mini Deluxe tafel van Buffalo. Voor 109 euro heb je een serieus stuk speelgoed. De Buffalo tafel is misschien iets te serieus voor op kantoor, maar het is een uitstekende keuze voor serieuze kinderen die nog nét te klein zijn voor een “grotemensentafel”. Om een idee te krijgen van de grootte: het speeloppervlak van de Buffalo Mini is precies even groot als de helft van een officiele tafel.

Buffalo Mini Deluxe (€109) – De serieuze kindertafel:

mini-pingpong-tafel

 

 

 

Voor op vakantie

Voor mee te nemen op vakantie is de Tunturi Mini (€139) de beste aankoop. Hij kan worden opgevouwen als een koffer. En als je klaar bent met tafeltennis, dan kun je altijd nog gebruiken als campingtafel! Overigens kun ook overwegen om alleen een oprolbaar tafeltennisnet mee te nemen op vakantie, maar deze Tunturi tafel is natuurlijk wel een stuk gemakkelijker.

Kleine tafeltennistafel voor op de camping Mini tafeltennistafel voor kinderen op de camping