About

Tafeltenniscoaching.nl is opgericht in 2008 en wordt inmiddels als een authoriteit beschouwd op het gebied van tafeltennis in Nederland.

Tafeltenniscoach.nl is een website over tafeltennis, coaching en materiaaladvies. Wij weten precies welke batjes en pingpongtafels u het beste kunt kopen, omdat de eigenaar van deze website zelf in de sportindustrie (Ed Gouwelaar) werkt.

Het doel is om publiek te informeren over tafeltennis en hopelijk bij te dragen aan de groei van tafeltennis en pingpong in Nederland. Ed Gouwelaar is gevestigd in Heemskerk, maar hij woont ook regelmatig bij zijn vriendin in Amsterdam, waardoor hij ook in Amsterdam privé-les kan geven. Ed speelt en geeft coaching bij zowel een vereniging in Heemskerk als in Amsterdam.

Veel studenten hebben al profijt gehad van de didactische lessen die Ed bekend hebben gemaakt in Noord-Holland. Als u referenties wilt hebben, vraag dan gerust aan ons om een lijst van oud-studenten, zodat u hun persoonlijke ervaring kunt horen, en op basis daarvan een besluit kunt nemen.

Tenslotte over de website: Mocht u zelf een bijdrage willen leveren aan deze website – of u ziet onjuistheden – schroom dan niet om contact op te nemen via het contactformulier.

Zie ook tafeltenniscoach.nl